دکتر زهرا عبداللهی، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بهتر است افراد میوهها را در برنامه غذایی خود قرار دهند و هميشه يك ظرف بزرگ ميوه روي ميز، كابینت يا در داخل يخچال بگذارند تا با ديدن آن به مصرف ميوه تشويق شوند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: میوه های تازه بهترين نوع از ميان وعده ها هستند كه مي توان آنها را در وعده صبحانه ها استفاده كنند.
وی گفت: افراد مي توانند بيشتر از ميوههاي كامل (با پوست) به جاي آب ميوه استفاده كنند، تا از فيبرهاي موجود در آنها بهره بيشتري ببرند.
این متخصص تغذیه توصيه كرد: ميوهها را قبل از مصرف بشويند تا آلودگي ها از سطح آن پاك شود و بعد از شستن آنها را خشك كنيد همچنين اگر پوست میوه را جدا کرده از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداری کنید زیرا ویتامینهای آن به خصوص ویتامین C از بین میرود. /ح
نظرات شما عزیزان: